Midsommar i Uddevalla

2008-06-21 @ 21:35:34
Distans förhållande... det är jobbigt, men vi lyckas se rätt mkt av varandra mellan jobbsvängarna. Vi åkte ner till Uddevalla tillsammans i torsdags.
På midsommarafton blev vi inbjudna till Sofia, storasystern och hennes sambo. God mat i massor, sällskapsspel och jordgubbar. Hon pratade mer än Ash :) Dom var ganska lika till utseendet men inte till sättet. Det var iaf trevligt.

Sen åkte vi till fest, hos Pers föräldrar. Vi var runt 10 på festen, hade träffat en av dom tidigare, men alla var så trevliga, vi hade skojj. Badade bastu och iskall pool. Drack massa sprit och snacka med alla. Sen somna jag tydligen, då gick vi hem. Rätt tidigt :P
Varit bakis idag, och var tvungen att lämna Ash, jobb imorn. Saknar honom redan. Allt känns perfekt, utom avståndet. Men det kunde varit längre, så jag ska inte klaga.

Det var skönt o fira midsommar iaf, det var 4 år sen jag var ledig på midsommar. Så det behövdes.

Ny blogg

2008-06-21 @ 20:43:43
Hej!
Nu har jag skaffat en blogg. Camilla har tjatat :P
Vi får väl se hur mkt jag skriver här, men jag har ju lite tid över på jobbet ibland. Jobbar 12-timmars skift där intensiteten går i perioder. 2 timmar vaksamhet, 3 timmar ledigt, en timme avslut, sen börjar det om med 2 timmar jobb 3 timmar ledigt och en timmes avslut. Men detta varierar, det beror på vad som ska göras och ibland ska jag göra annat på de 3 timmarna.

Jag stör mig på en sak, skulle skicka mail nyss, hade skrivit ett jättelångt, och så gick det inte att skicka. Vad är det för fel. Det har funkat förrut, men sist jag testa gick det inte heller. Nått som krånglar. Det är här på Casco, och sen har dom ju spärrat allt som är kul:
helgon.net: Access Blocked! - Categorized as: Chat
spela.se: Access Blocked! - Categorized as: Games
gratissms.se: Access Blocked! - Categorized as: Downloads
proxy.org: Access Blocked! - Categorized as: Proxies & Translators

Dom är smarta, fast jag förstår faktist inte meningen med att spärra dessa saker. Hoppas Ash fixar en lista med hemsidor där man kan gå runt blockeringen, och att någon av dom funkar här. Dagens i-lands problem :P